Ondersteuning organisaties

Advies en ontwerp

Wil je graag weten wat jouw organisatie of bedrijf kan verbeteren in de arbeidsomstandigheden en/of ontwikkelarrangementen voor hoogbegaafde medewerkers, met en/of zonder een autismespectrumstoornis, dan denk en kijk ik graag met jullie mee. Ook is het mogelijk om mij te vragen een event, beleid en/of instrumenten te ontwikkelen.

Training of workshop

Wil je een opleiding, training of workshop speciaal op maat gemaakt voor hoogbegaafde deelnemers, dan kan ik je daarbij adviseren of begeleiden. Het is echter ook mogelijk om het gehele ontwerp door mij te laten verzorgen. In dat geval zal ik altijd in co-creatie met de (toekomstige) deelnemers aan het ontwerp werken, omdat ik geloof dat dit de meest krachtige ontwerp en leermethode is voor deze doelgroep.

Coaching

Heb je een hoogbegaafde medewerker of een medewerker waarvan je het vermoeden hebt dat hij of zij wel eens hoogbegaafd zou kunnen zijn en wil je hem of haar (laten) ondersteuning bieden in de vorm van werkgerelateerde coaching, dan kan ik dat (helpen) vormgeven.

Afspraak maken voor een strategiegesprek

Om te bepalen wat ik voor jou of jullie kan betekenen, kun je persoonlijk contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor een kosteloos strategiegesprek van 1 à 1,5 uur.

Voor het maken van een afspraak voor een gratis strategiegesprek bel je naar 06-25042355 of stuur je een mail naar esther@werkenaanleren.nl.