Klantervaringen

  • Werkgerelateerde coaching

“Heel hartelijk dank voor alle gesprekken. Ze hebben me overzicht, zekerheid en vertrouwen gegeven. Ze hebben me inzichten gegeven in bepaalde patronen en handvatten om die patronen te durven en kunnen doorbreken.

Toen je op 16 mei zei dat ik voor mijn vakantie meer duidelijkheid zou hebben, kon ik dat haast niet geloven. Toch is het zo, en ga ik nu met een heerlijk gevoel naar mijn vakantiebestemming.

Nogmaals heel erg bedankt!”

E.S.

  • Deelnemer Traject Persoonlijke en Professionele balans

“Ik heb zo ontzettend veel geleerd in dit traject. Achteraf zie ik eigenlijk pas hoe moeilijk ik het had en hoeveel baat en steun ik heb gehad bij het traject dat ik bij jou heb gedaan. Ik kon zo moe zijn als ik bij jou kwam en toch met heel veel energie weer weg gaan. Ik zag er ook iedere keer weer naar uit om naar jou toe te mogen gaan. Je hebt in heel veel opzichten, heel veel voor mij betekent. Dank je wel, Esther!”

Y.H.

  • Deelnemer Persoonlijke Topdag – In vijf stappen grip op jouw hoogbegaafdheid:

“Ik twijfelde heel erg, of ik wel echt hoogbegaafd zou zijn. Ik had bijna de afspraak met Esther afgezegd. Maar ik ben heel blij dat ik dat niet gedaan heb. Mijn twijfel was in een één klap weg!
Ik vond de hele dag gewoon fantastisch. Ik kon het wel van de daken schreeuwen aan het einde van de TOPdag. De omschrijving van wat het betekent om hoogbegaafd te zijn, heb ik aan iedereen laten lezen. Dit gaat over mij! Dit is wat er met mij aan de hand is! Dit is waarom ik altijd zo enorm aan het gas geven ben!
Het is voor mij heel helder geworden wanneer ik uit balans ben en wanneer in balans. Ik herken mijn valkuilen nu bij mijzelf. Ik heb de mensen om mij heen ingeschakeld om mij te ondersteunen, zoals Esther mij heeft aangeraden. Ik heb nu zelfs een manier gevonden om alles wat er in mijn hoofd zit, er ook uit te krijgen. Ik kreeg dat maar niet op papier, want ik was al weer tien stappen verder in mijn hoofd. Na het inzicht en de begeleiding van de TOPdag heb ik ‘mijn printers’ voor al mijn ideeën gevonden en staat alles overzichtelijk op papier! Ik kan nu heel gestructureerd aan de slag om mijn volgende stappen te zetten. Wat een rust geeft dat!
Bij Esther heb ik voor het eerst het gevoel gehad; Jij begrijpt mij en je begrijpt mij helemaal. Dat is zo ontzettend fijn!!!”
“Esther, ik vind het fantastisch wat jij doet en ik vind dat iedereen daarvan moet weten!”
Danielle Riemersma

  • Deelnemer persoonlijk loopbaan/ontwikkeltraject:

“Ik heb Esther ervaren als een hele goede coach. Ze heeft heel veel kennis, en ze wist me in een korte tijd op mijn gemak te stellen. Ze was open en onbevooroordeeld. Doordat ik me veilig bij haar voelde, konden we vanaf het eerste gesprek al gelijk samen diepgaand aan de slag gaan. Ik liep mijn pad, en Esther was erbij om me bij te lichten en bij te staan. Ze stond naast me en liep een stuk met me mee. Ze was niet leidend of sturend, maar ze hielp me om orde te scheppen, zodat ik weer zicht kreeg op mijn persoonlijke doel.”

Joke K.

-Deelnemer persoonlijk loopbaan/ontwikkeltraject:

“Ik liep vast met mijn studie Geneeskunde en zag mijn toekomst in de medische wereld totaal niet zitten. Samen met Esther heb ik kunnen kijken wat mijn opties waren en welke stappen ik moest zetten om een richting in te slaan waar ik mij wel in zou kunnen vinden. Een belangrijke eerste stap hierbij was om meer grip te krijgen op mijn planning. De persoonlijke benadering van Esther was erg fijn en ik ben erg blij dat ze er voor me was in een voor mij lastige periode.”

Rosanne B.

-Deelnemer Persoonlijk Consult:

 “Hartelijk dank voor de grondige doorvoering van het gesprek en het
rapport. Je “voorlopige diagnose Asperger” en de uitleg ervan lijkt op
een ervaring als een beetje als opnieuw geboren worden en maakt misschien
een gelukkiger leven mogelijk voor de toekomst. In ieder geval is het
een verrijking voor het beeld dat ik van mijzelf ontwikkeld had.”

J.T.

-Deelnemer persoonlijk 3traject:

“Ik heb heel veel inzicht gekregen in wat het betekent om hoogbegaafd te zijn. Er zijn heel veel puzzelstukjes gevallen. Als ik terugkijk op mijn leven, dan begrijp ik nu waar bepaalde dingen vandaan komen. Waar het mee samenhangt. Ik zie nu in dat ik mijn eigen hart moet volgen en mij niet moet laten beperken door hoe anderen hierover denken.

Je hebt mij tot nu toe al heel veel laten inzien en de awareness gecreëerd die ik eerst niet goed kon duiden. Het blijft nog lastig dat ik nog niet heb gevonden wat mij gelukkig maakt. Maar stapje voor stapje en stukje bij beetje zal me dat uiteindelijk wel gaan lukken.

Dank je wel voor jou luisterde oor, adviezen en begrip.”

C.B.